20 Ağustos 2009 Perşembe

Fenerbahçe Sion karşısında


Sezona harika bir başlangıç yapan Fenerbahçe, Avrupa macerası yolundaki rakibi Sion'la karşılaşıyor. Stade de Geneve'de oynanacak karşışama 21.00'de başlayacak.


Kanarya avantaj peşinde...

Geçtiğimiz sezon Aragones yönetiminde hayal kırıklığı yaratan, bu sezon Daum'la beraber tekrar taraftarını heyecanlandıran ve sezona iyi bir başlangıç yapan Fenerbahçe, Avrupa Ligi yolunda İsviçre'nin Sion ekibiyle karşılaşıyor. Teknik direktör Christoph Daum yönetimindeki bir önceki dönemde Türkiye'de ligde 2 şampiyonluk elde eden Fenerbahçe, Avrupa kupaları mücadelesinde ise zayıf kaldı.


İsviçre'nin FC Sion takımıyla UEFA Avrupa Ligi play-off turunda yarın yapacağı maçla, Alman çalıştırıcısı yönetiminde Avrupa kupalarında 17. maçına çıkacak Fenerbahçe, şimdiye kadarki 16 maçta 5 galibiyet, 9 yenilgi ve 2 beraberlik aldı. Fenrebahçe'de son günlerde alınan en önemli haber kuşkusuz Lugano'nun yuvaya dönüşüydü. Uruguaylı oyuncuyla sözleşme imzalayan sarı-lacivertliler Edu'nun da sözleşmesini derhal feshetti. Bilica'nın cezalı olduğu bu karşılaşmada Lugano'nun antrenman eksiği olmasına rağmen ilk 11'de sahaya çıkması bekleniyor.

Fenerbahç'de bu maçta oynayamayacak diğer oyuncular ise haftasonu sakatlanan Alex ve Mehmet Topuz. Muhtemel 11'ler Sion: Vanins - Vanczak - Chibab - Alioui - Paito - Die - Mitreski - Obradovic - Dominguez - Marin - Mpenza Fenerbahçe: Volkan - Göhan - Önder - Lugano - Roberto Carlos - Cristian - Emre - Kazım - Andre Santos - Semih - Güiza

Stat: Cenevre
Hakemler: Dainel Stalhammar, Magnus Sjöblom, Joakim Flink (İsveç)
Yayın Euro Futbol
Saat: 21.30

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...