26 Mart 2011 Cumartesi

Hotfile İle Para Kazanma

Upload yaptığınız dosyaların her indirilmesine para ödeyen bir sistem.Rapidshare'den farklı olarak indirme işleminin basit olması ve rütbelendirme sistemi var ve download başına verilen ücret rapid ve diğer sitelere göre çok fazla ve cazip.

Alacağınz para miktarı upload mikatarınıza göre değil , eklediğiniz dosyaların indirilmesine göre belirlenmektedir. Rütbelendirme üye olunca 'copper' ile başlar buda şu demektir, yüklediğiniz dosya 1000 kere indirilirse 2$ ile 4$ arasında para kazanırsınız.
Platininum seviyesine gelince'de indirlme oranınıza bağlı olarak 7$ ile 15 $ arasında para kazanırsınız,eklediğiğiniz dosyaları kendiniz indirdiğinizde de aynı şekilde para kazanırsınız.

Hotfile şuanda Türkçe desteğide vermektedir,bu sayede işlemlerinizi anlıyarak yapma imkanıda sunmaktadır.ödemeleri paypal ile yapılır.15$ biriktiğinde parayı paypal hesabınıza aktarabilirsiniz,bu işlem için hotfile bir kesinti yapmaz.

Nasıl üye olurum:

http://bit.ly/hDT077


Üye olduktan sonra

para kazanmaya başlamak için son aşamayı tamamlayın. (Buradan hesabınızı tanımlamazsanız sadece normal üye olarak dosya yüklersiniz . Ama tanımlama işlemini yaptıktan sonra artık yüklediğiniz dosya her indirildiğinde para kazanacaksınız)

Paypal hesabınız yoksa


https://www.paypal.com/tr

adresinden üye olabilirsiniz.(Bu işlemi daha sonrada yapabilirsiniz) Paypal nedir diye soracak olursanız. İnternetten birisinin sizin mail adresinize para yatırılabilmesini sağlayan sistemdir. Örneğin hotfile sizin mail adresinize parayı yatırır. Siz paypal da hangi hesabınızı tanımladıysanızda para o banka hesabınıza yatırılır. Paypal dünyanın en güvenilir sitelerinden birisidir , isterseniz araştırabilirsiniz. Şöyle bir soru da aklınıza gelebilir. Birisi mail adresimi yazarak para çekebilirmi ? Hayır . Siz onay vermediğiniz sürece bu mümkün değil ama mail adresinize para yatırılabilir… Bu konudada kafanıza takılan birşey olursada çekinmeden sorabilirsinz…






Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...