31 Mart 2011 Perşembe

Imamın Ordusu-Ahmet Şık E-Kitap Indir




Ahmet Şık’ın yazdığı ancak henüz basılmayan kitabı 'İmam’ın Ordusu' ile ilgili olarak polis Radikal Gazetesi'ni aramış ve Ertuğrul Mavioğlu'nun bilgisayarındaki kitap taslağını almıştı.

Cumhurbaşkanı Gül, Ahmet Şık'ın kitabının toplatılmasının yersiz olduğunu söylemiş ve bu gelişmenin satışlarını artıracağını dile getirmişti.

AYDIN ENGİN DOĞRULADI
Kitabın taslağını polis tarafından el konulmadan önce okuyan Aydın Engin, internette paylaşılan kopyayı inceledi. Ve kopyanın gerçek olduğunu nvtmsnbc'ye açıkladı. Engin, 'Dokunan Yanar' başlığıyla yayınlanan dökümanla ilgili şu açıklamayı yaptı: ''Bugün bana bir mail yollandı. Ahmet Şık’ın kitabının orijinalinin kendilerine İsveçli aktivistlerce iletildiğini belirtiyorlar ve benden gerçekten kitabın orijinali olup olmadığını soruyorlar. Baktım tümüyle orijinal''

Download: İNDİR

2 yorum:

1 dedi ki...

Egitim ve sınavlarda gelinen nokta çok acı 

tus forumlarında “...Bundan 7-8 kadar yıl önceydi. 5-6 defa girdiğim ÜDS lerden 50-60 arası alıp duruyordum. Meşhur bir TUS dersanesinin Meşhur bir sahibi -ki iyi İngilizce bilmesi ile de tanınır- yerime ÜDS ye girebileceğini söyledi. "Sen de sarışın gözlüklüsün ben de, kimse anlamaz bile, ben böyle çok kişiye ÜDS-KPDS kazandırttım" dedi. Tabi teklifini "bütün akademik hayatımı b.k çukurunun üzerine bina edemem" diyerek reddettim. 1-2 sınav daha sürünüp kendim 71'imi aldım. Eğer yakalanırsa "sevgili JOKER abimin" aleyhine tanıklık ederim. Allah islah etsin, bir adamın her işi mi YAMUK olur ya?”

http://www.stetuskop.com/showthread.php?t=4964&page=62
http://www.stetuskop.com/showthread.php?t=10037
http://www.stetuskop.com/showthread.php?t=4309
http://www.stetuskop.com/showthread.php?t=9306
Ateş olmayan yerden duman çıkar mı
 bundan çıkan anlatılan ve ya kanaatimize göre anlatılmayandan hissedilen anlam tusdata hazırlık dersanesinin paralel yapi feto Fethullah Gülen cemaatine genç klinisyenler yapılanması içinde herkesten farklı özel ve çok fazla kontenjan ayırdığı ve iyilik yapmak icin ücretsiz aldığı kişisel verileri yasadışı kaydettiği yani fişleme yaptığı.. tusdata ve veya uz.dr sami selçukbiricik in sponsoru olduğu drtus.com tus forumunda övünme ve güç gösterisi olarak anlatılan ösym den bilgi sızdırmalarını, ilişkilerini, bağlantılarını, görüşmelerini  maddi güç ve fethullah gülen fetö paralel yapı veya başka bir cemaat örgüt yapı bağlantısı olmadan nasıl yapılabileceği şayanı hayret bir konu olarak şüpheleri celbetmekte haklıdır tusdata ve veya sahibi uz.dr. sami selçukbiricik iddia edildigi gibi feto paralel fethullah gülen mensubumudur iskenderpaşa hakyol mensubu mudur bilinmez ve böyle olsa da olmasa da özkaya özel hayatı kendi tercihidir saygı duyulmalı ancak ilişkiler ağı ağacın kurdu/ Mustafa Önselin kitabındaki gibi rahatsız edici giriftlikte.. Bu arada ösym nin sınava başkasının yerine girdiği tespit edilen tus Dersanesi sahibi ifadesi ile kamu oyunun anladığı kişinin büyük ihtimalle uz Dr Sami selçukbiricik olduğu kanaati oluşuyor. Ösym nin ve uzman doktor sami selçukbiricik in de aciklama ve videolarında net bir aksi beyanı yok ..soruşturmaların akamete uğraması bu ortamda bu bağlantılarla ve tusdata maddi sponsorluğunda yayın yapan Drtus.com tus/dus/eus forum sitesi moderatörlerinin ösym ve yök te tanıdıkları olduğu ve maddi gücü fazla olduğu icin ösym de yök te sağlık bakanlığında muhatap kabul ediliyor itibar görüyor beyanları zaten malumun ilanı beklenen bir durum .
ÖSYM kampanyaları ile bir yandan tusdata bir yandan STV ve zaman gazetesi bir yandan taraf gazetesi ile ÖSYM'nin şifre ve hatalı soru ve sınavlarla gündeme gelirken kpss, ve polis hakim avukat savcı sınavları yolsuzluğunun unutturulduğu gündemin ösym ciddiyetsizliğiyle yaptığı hatalı sorular üzerinden kampanyalarla her sınav döneminde ösym yolsuzluğu gündeminin değiştirilip kpss sınavı ve diğer sınav soru çalmalarının ve zaman aşımı türü örtbaslarin siyasette milletvekilleri ,ÖSYM ve YÖK ' teki kirli bağlantıları ve irtibatlı kişileri ali veli halil delil isa musa sema fatma fatih burhan turhan orhan muharrem safiye hafiye her kimse bunlar ayıklanmadığı gerçeğinin örtüldüğü . .
 seffaf olmasi gereken kurumların  kanser gibi hasta hastalıklı enfekte bir ilişki zinciri değil mi
Her sınavda sorular alındı mı çalındı mi sızdı mi sızdırıldı mi kaygısı yersiz Mi?

Unknown dedi ki...

Girmedikleri sınavda nasıl mağdur oluyorlar cepten ücretiyle gazete ilanı veriyorlar anlaşılır gibi değil eskiden de bu tür gariplikler vardı
https://i.hizliresim.com/1N0EDp.png
http://i.hizliresim.com/kER6nW.png
1- Doktorlardan oturma eylemi: Bir grup doktor, Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi binası önünde oturma eylemi yaptı. Bilkent'teki ÖSYM binası önünde toplanan doktorlar, çeşitli pankartlar açtı. Grup adına açıklama yapan Onur Ertuna.. Açıklamanın ardından slogan atan ve ÖSYM binası önünde bir süre oturma eylemi yapan grup, daha sonra dağıldı.
http://www.gazetevatan.com/doktorlardan-oturma-eylemi-350565-gundem/
https://www.medimagazin.com.tr/hekim/tip-egitimi-tus/tr-doktorlardan-oturma-eylemi-2-22-32123.html
https://www.aksam.com.tr/guncel/osym-onunde-oturma-eylemi--8626h/haber-8626
http://m.turkiyegazetesi.com.tr/Genel/a474582.aspx
http://www.haber7.com/egitim/haber/677757-doktorlardan-osym-onunde-oturma-eylemi
2-Yasin Çelenk isimli hekim, https://i.hizliresim.com/qENU75.jpg ilanıyla TUS sınavında mağdur olduğunu beyan edip Tıpta Uzmanlık Sınavı'na (TUS) giren bir grup hekim adına Hürriyet vd gazetelere ilan verdi.
https://www.milliyet.com.tr/egitim/nisanda-yapilan-tusta-en-az-7-soru-hatali-1085748
https://www.medimagazin.com.tr/hekim/tip-egitimi-tus/tr-bhekimlerden-osymye-tus-tepkisib-2-22-19885.html
https://www.evrensel.net/haber/205940/pardon-ama-biz-neye-calisacagiz
http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/hekimlerden-tusa-tepki-56864
http://www.yenimesaj.com.tr/hekimlerden-osymye-tus-tepkisi-H1190394.htm İlanda, söz konusu sınava, hekimler olarak pek çok önceliklerinden vazgeçerek uzunca sure gere gündüz çalışıp hazırlandıklarını anlatan Çelenk, iyi ölçen ve daha iyi yapanların kazandığı bir sınav beklediklerini söyledi. Buna karşın birçok sorunla karşılaştıklarını dile getiren Çelenk, soru dağılımlarının Tıp Fakültesi müfredatı ile uyumsuz olduğunu, sınavın çalışan ile çalışmayanı ayırt etmediğini savundu. Çelenk "Pardon ama biz hekimler neyi esas alıp çalışacağız? Kafanıza göre istediğiniz yerden soru sorma hakkınız var mı?" sorularını yöneltti. 3 https://www.yenicaggazetesi.com.tr/mo...ar-36762yy.htm Tıp camiası farklıdır. TUS'u mercek altına alanlar neredeyse 50 yıldır hangi fakültenin öğrencilerinin hangi derecelere girdiğini iyi bilir. O halde başta 2014 TUS'unu inceleyin. Son yıllardaki TUS'u mercek altına alın. Hangi üniversitelerin birden bire öne çıktığını belki anlarsınız. Bu yazdıklarımın adına "suç duyurusu" mu denir yoksa "durum tespiti" mi bilmem. Bu ülkede Zekeriya Öz ve benzeri çakmalar yerine gerçekten, Mustafa Kemal'in "Cumhuriyet Savcıları" var. Titiz bir çalışma ile bütün bu sınav hırsızlıklarının faillerini tek tek tespit ederek, yargı önüne çıkarabilecek yürekli savcılar, kaybolan yılları geri getiremeseler bile vicdanları rahatlatabilirler.Yeniçağ: Çalınmış yıllar!-Yavuz Selim DEMİRAĞ
4 https://i.hizliresim.com/ZdvP7G.jpg
NİHAYETİNDE 1- Onur Ertuna isimli bir doktor var mı? Google aramasında çıkmaması garip doktorlar adına açıklama yapan mağdur doktor kim? Böyle biri var mı? 2- Googleda Yasin Çelenk isimli bir doktora ulaşılamıyor. Yani Yasin Çelenk doktor değil ve TUS sınavında mağdurum diye Tüm Hekimler adına Hürriyet ve diğer gazetelere ilan veren Yasin ÇELENK’in adına https://www.asfaferda.k12.tr/4308/asfa-ferda-kolejinde-egitim-her-zaman sayfasında rastlanıyor. Özel Asfa Ferda Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Uzman Dr.Sami SELÇUKBİRİCİK’in açılış konuşması ile başladı. Uz. Dr. Sami SELÇUKBİRİCİK, yeni yapılanmaya ve yeni eğitim sistemlerine öğretmenlerimizin daha çabuk adapte olmaları ve derslerini daha verimli şekilde işlemeleri için böyle bir program hazırladıklarını söyledi. Eğitim kadrosuna yeni eğitim-öğretim yılında başarılar dileyen Uz. Dr.Sami SELÇUKBİRİCİK, Özel Asfa Ankara Ferda Koleji’nin... Asfa Ankara Ferda Koleji Kurucu Temsilcisimiz Yasin ÇELENK yapmış olduğu konuşmada.
3-Doktor olmayanlar veya sınava girmeyenler girmedikleri sınavda nasıl mağdur oluyorlar
4-Yavuz Selim Demirağın suç duyurusu ne oldu?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...